Nukite,(Shihon-nukite):
Punta dels dits. És important alinear bé els dits (arronsar el més llarg) per tal que no sobresurtin i atacar amb una certa base. Utilitzat en nukite i yoko-nukite generalment.
Ippon-nukite:
Punta del dit index, la resta de dits no es tanquen completament sinó que serveixen de base. Utilitzat en ippon-nukite generalment.
Nihon-nukite:
Punta dels dits index i "el del mig", els altres dos es tanquen junt amb el polze. Utilitzat en nihon-nukite generalment.
Shuto:
Mà de sabre. S'ataca o es defensa amb el costat exterior de la mà. Utilitzat en shuto-uchi i shuto uke generalment.
Haito: Revers de l'espasa. S'ataca amb el costat interior de la mà, s'amaga el dit gros. Utilitzat en haito-uchi generalment.
Teisho/Shotei: Base de la palma de la mà. S'ataca amb la part inferior i es doblen lleugerament els dits. Utilitzat en teisho-uchi i yoko-teisho-uchi generalment.
Kumade: Mà d'urpa. Es tanca la mà com si de la mà d'un ós es tractes i s'ataca amb els dits. Utilitzat en kumade-uchi generalment.
Keito: Cap de gall. Mateixa posició de la mà que en ippon-nukite, però s'ataca ascendent, de baix a dalt amb la part superior del dit gros. Utilitzat en keito-uchi generalment.
Kakuto: Canell doblat. S'ajunten tots els dits estirats i es dobla el canell. S'ataca amb el canto del canell ascendent, de baix a dalt. Utilitzat en kakuto-uchi generalment.
Seiryuto: Cantó inferior de la mà. Es col·loca la mà en la mateixa posició que shuto, però s'ataca amb el cantó inferior d'aquesta descendent, de dalt a baix. Utilitzat en seiryuto-uchi generalment.
Washide: Mà d'àliga. S'ajunten tots els dits estirats al igual que en kakuto, però s'ataca amb la mateixa base dels dits com si fossin un bec d'àliga. Utilitzat en washide-uchi generalment.
Hiraken: Puny pla. Posició de la mà molt semblant a la de kumade. S'ataca amb els artells (nudillos) com si d'un puny es tractes. Utilitzat en hiraken-uchi generalment.
